U21: Sejr over Armenien

Det danske U21-landshold vandt 2-0 over Armenien og tager dermed et godt skridt op i tabellen i Em-kvalifikationsgruppen.

Danmark startede ligesom i kampen mod Rumænien - de rød-hvide var spilstyrende og pressede på fra første fløjt, men målet lod vente noget længere på sig end sidst.

Chancerne var der, men den sidste skarphed manglede først hos Lucas Andersen og senere Jakob Blåbjerg, som begge havde to gode forsøg i første halvleg. Alligevel måtte u21-drengene nøjes med 0-0 ved pausen

Anden halvleg startede bedre. Danmark gik målrettet efter målet, og der skulle også kun gå fire minutter før Danmark bragte sig i front på et hjørnespark. Andrew Hjulsager sender bolden ind i feltet, Jakob Blaabjerg forlænger til Patrick Banggaard, som header den ind bag den armenske målmand. 1-0 til Danmark.

Målet satte gang i danskerne men igen manglede skarpheden. Med 20 minutter igen bliver Hjulsager spillet helt fri alene med målmanden. Han forsøger chippe bolden over, men bolden bliver for lav og ender i stedet i hænderne på målmanden.

Skarpheden kom dog igen i det 82. minut. Christian Nørgaard løber bolden op i banen og sender den ud til Casper Nielsen. Casper lægger bolden flot ind i feltet til en helt fri Marcus Ingvartsen, som sikkert header den til 2-0, som også blev kampens slutresultat.

Næste kamp for U21-landsholdet er i marts næste år. Her er modstanderne Luxembourg og Armenien igen på udebane.