Sommerdage fyldt med fodbold, fællesskab og finter. Sådan kender mange DBU Fodboldskole, som siden 1993 har solgt mere end 780.000 billetter til fodboldglade drenge og piger.

Og skolerne er fortsat populære: I 2023 er 26.899 børn og unge trukket i det rød-hvide fodboldtøj og er løbet på banen i klubber over hele landet. Det er flere, end der har været i syv år.

Når så mange vælger at dedikere en uge i sommerferien til at blive dygtigere til fodbold og få nye venner, forpligter det til fortsat at give de yngste fodboldspillere gode oplevelser og fællesskaber. Det er en forpligtelse, som DBU vil styrke yderligere igennem et nyt hovedpartnerskab med realkreditinstituttet Totalkredit, der er landets største udlåner til boligejere.

For når DBU og Totalkredit går sammen, er det med ønsket om at gøre en forskel både på og uden for kridtstregerne. Det skal handle om fællesskab og venskaber og om sundhed, trivsel og udvikling for børn og unge på de omkring 225 DBU Fodboldskoler over hele Danmark.

I Totalkredit ser man frem til at sparke gang i samarbejdet og styrke fodboldskolerne:

”Med fodbold skaber vi fællesskaber. Derfor er vi utroligt glade for, at Totalkredit fremover bliver den nye hovedpartner til DBU Fodboldskole. Da vi er foreningsejet, er det vigtigt for os at give noget tilbage til vores kunder og det samfund, vi er en del af. Samtidig ønsker vi at bidrage til udvikling i både by og på land og at styrke sammenhængskraften i Danmark. Det kan vi bl.a. gøre ved at give vores børn en masse gode fodboldoplevelser og på den måde give noget tilbage til de yngre generationer,” siger Pernille Sindby, administrerende direktør for Totalkredit.

I DBU er der også begejstring for samarbejdet og den nye hovedpartner. Administrerende direktør Erik Brøgger Rasmussen siger:

”DBU Fodboldskole er en del af vores DNA, og vi ønsker at skabe de bedste vilkår for børn og unges sundhed og trivsel i fodboldklubber over hele landet. Derfor er det glædeligt, at Totalkredit vælger at gå massivt ind og støtte dansk fodbolds fremtid, som vil komme titusindvis af børn og unge til gode hvert år.

Totalkredits hovedpartnerskab gælder i første omgang for en toårig periode.

Billetsalget til DBU Fodboldskole 2024 starter 1. november 2023 kl. 10.00 her: https://fodboldskole.dbu.dk/

 

Stærke støtter af dansk fodbold
Ligesom den øvrige Nykredit-koncern er Totalkredit ejet af Forenet Kredit, som er en forening bestående af kunder i Nykredit og Totalkredit.

Totalkredit består af et samarbejde mellem 41 banker, sparekasser og andelskasser, og tilsammen står for man for langt de fleste boliglån i landområder.

Forenet Kredit er i forvejen officiel partner for Herre- og Kvindelandsholdet samt breddefodbolden i hele Danmark. Det gælder også fodboldskolerne, og dermed træder Nykredit-koncernen frem som en stærk støtte til dansk fodbold på flere niveauer.