15.000.
Så mange tilskuere havde indfundet sig på Stade Marcel Picot til kampen mellem Frankrigs og Danmarks U21-landshold. Det blev en svær kamp for de danske talenter, der var oppe imod nogle af Europas største talenter.

Det var faktisk danskerne, der startede kampen bedst. Allerede efter få minutter blev et hovedstød fra Oliver Provstgaard reddet op på overliggeren, hvorefter Thomas Kristensen var hurtigt over returen, der desværre for Danmark blev reddet på stregen.

Små 20 minutter senere var det franskmændenes tur til at være farlige. Efter en tackling af det danske forsvar endte bolden hos franske Johann Lepenant, der fra kanten af feltet sparkede bolden op i det fjerneste hjørne. Målmand, Andreas Jungdal, havde fingrene på, men det var desværre ikke nok. 15 minutter senere var Frankrig igen farlige. Rayan Cherki fik spillet et-to med sin franske holdkammerat og kunne derefter sparke den fladt i modsatte hjørne. Dermed gik Danmark til pause Bagud 2-0.

Det var Danmark der sad mest på spillet i starten af anden halvleg, det resulterede dog ikke i de store chancer. Efter 75 minutter var Frankrig farlige igen. Pludselig stod franske Elye Wahi alene foran mål, og med et hårdt skud op i nettaget sendte han franskmændene foran 3-0.

Danmark fik sparket lidt liv ind i kampen igen, efter Christian Kjelder Rasmussen kunne afslutte et effektivt dansk angreb og gøre det til 3-1. Det var dog franskmændene der lukkede og slukkede kampen med en scoring til 4-1 i det 90. minut.