Onsdag formiddag har U21-landstræner Steffen Højer udtaget den trup, som skal sikre endnu en slutrunde for Danmark. Vejen til EM kræver i denne omgang to sejre over henholdsvis Island på udebane og Tjekkiet hjemme i Vejle. 

"Vi står over for to stærke modstandere, der med sejre over os stadig har en mulighed for at nå en EM-slutrunde. Derfor kræver det, at vi er skarpe både på træningsbanen og i kampene, og følger den plan, vi har. Vi skal bygge videre på det solide fundament, vi har skabt gennem hele kvalifikationen, og jeg er overbevist om, at vi har spillerne til at fuldføre arbejdet," siger Steffen Højer. 

Med sig har cheftræneren denne gang U19-landstræner Lasse Stensgaard, der træder ind som assistent i stedet for Kenneth Weber, der er optaget af opgaver med Herrelandsholdet. 

Truppen består af en række erfarne spillere, som har gjort sig bemærket både nationalt og internationalt – flere også med nye, store klubadresser. Patrick Dorgu er desuden blevet rykket op til Herrelandsholdet, men U21-truppen er blevet forstærket med to nye talenter, Noah Nartey og Jacob Andersen, som begge har imponeret i deres klubber og nu får chancen på det danske U21-landshold. 

"Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til Patrick, som nu får chancen på Herrelandsholdet. At vi allerede nu har den femte spiller fra U21-årgangene inde omkring Herrelandsholdet, viser i mine øjne den høje kvalitet, vi har til rådighed omkring U21. Jeg ser også frem til at se, hvad Noah og Jacob kan bidrage med hos os," siger Steffen Højer. 

Holdet indleder samlingen med en række træninger i Danmark, inden rejsen går til Island den 3. september. Her møder de danske drenge Island den 6. september og dernæst venter en spændende hjemmekamp mod Tjekkiet i Vejle den 10. september. 

Billetterne til hjemmekampen i Vejle er allerede i salg på www.billet.dbu.dk, og du kan som altid følge begge kampe live på www.fordanmark.dk/live.

TRUPPEN

 

Trup Island Og Tjekkiet