Åbningen på kampen var meget jævnbyrdig og uden de helt store muligheder. Efter 16 minutter fik Alexander Bah den første store chance for Danmark, men han headede bolden forbi mål fra det lille felt.

Efter 21 minutter havde Christian Eriksen et godt forsøg, der blev reddet til hjørnespark. Kort tid efter troede danskerne, at man havde scoret, men bolden havde været ude over baglinjen.

Rasmus Højlund fik efter 31 minutter sendt et godt forsøg afsted fra kanten af feltet, men den serbiske keeper redede uden de store problemer.

Jonas Wind fik efter 38 minutter en stor chance i feltet efter et aflæg fra Rasmus Højlund, men angriberen gled i skudøjeblikket og sparkede over.

Det blev dog ikke til scoringer i første halvleg. 0-0

Anden halvleg startede med chancer i begge ender. Efter 50 minutter gik Andreas Skov Olsens forsøg fra kanten af feltet til hjørne via en serbisk forsvarsspiller.

Efter 53 minutter troede det meste af stadion, at Serbien havde bragt sig i front, men scoringen blev underkendt for offside.

Danmark havde i den efterfølgende periode mange gode opspil, men de rigtigt gode målforsøg udeblev.

Lige da uret havde rundet 64 minutters spil fik Danmark til gengæld en stor mulighed for at bringe sig foran, da Jannik Vestergaard steg til vejrs efter et hjørnespark. Desværre headede han lige på Pedrag Rajkovic i det serbiske mål.

Serberne skabte herefter i korte perioder et pres på den danske banehalvdel – dog uden det udmøntede sig i det store.

Efter 80 minutter fik Serbien tilspillet sig en mulighed fra kanten af feltet, men Aleksandar Mitrovic sendte bolden et stykke forbi den fjerneste stolpe.

Kasper Dolberg var tæt på at bringe Danmark i front efter 86 minutter efter Joakim Mæhle-indlæg. Men fortsat 0-0.

Serberne pressede efterfølgende på for et føringsmål, og efter 92 minutter fik Sergej Milinkovic-Savic en skudchance, som han dog sendte lige på Kasper Schmeichel.

Det blev dog ikke til mere, og endte kampen 0-0. Danmark kvalificerede sig dermed som 2’er til 1/8-finalen mod Tyskland i Dortmund den 29. juni.